Produkty dla łóżka spain (3)

Chorizo biały criollo 120

Chorizo biały criollo 120

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół, stosowana w przemyśle wędliniarskim, do produkcji nieprzetworzonego cieplnie wyrobu mięsnego określanego jako "chorizo blanco" lub "longaniza blanca", dojrzewającego tradycyjnymi metodami przez co najmniej 30 dni. Format: pudełko 160g, worek 4kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do produkcji przetworu mięsnego, który nie był poddawany obróbce cieplnej, nazywanego "Sobrasada"; z uwagi na brak ograniczających dodatków, nadaje się do spożycia na świeżo, suszonej i/lub dojrzewającej w procesie dojrzewania-osuszania. Format: pudełko 270g, worek 3,6Kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do użycia w wędlinach, do przygotowania przetworzonego cieplnie produktu mięsnego nazywanego "Morcilla". Format: worek 5 kg